Lente Bier Event

Op zondag 24 maart is het weer tijd voor een gezellig Lente Bier evenement. Van 12:30 tot 17:30 kun je bij zes verschillende horeca gelegenheden genieten van een heerlijk voorjaarsbiertje met bijpassende hapjes. Kaarten zijn bij elke deelnemer te koop en kosten €36.50 euro. Zien we jou verschijnen?

 

Sharing Weken

Het voorjaar starten met goede gewoontes, dat zijn we ook nu weer van plan voor 2024. Dat doen we bij Restaurant De Vier Seizoenen in Lisse dan ook meteen goed met de "Sharing Weken". Zowel met de lunch als tijdens diner serveren wij menu's en gerechten die perfect zijn om lekker met elkaar te delen. 

Sharing Weken van 1 februari t/m 17 maart
Tijdens de Sharing Weken kan je samen een heerlijk 4-gangen SharingMenu bestellen voor slechts € 39,50 per persoon (in plaats van € 48,-). Het menu is per tafel te bestellen en bestaat uit 3 voorgerechten (vis, vlees en vegetarisch), een soep als tussengerecht, 3 hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch) en een Grand dessert. Deze actie loopt van donderdag 1 februari tot en met zondag 17 maart zowel voor lunch als voor diner.

Kom je gezellig lunchen? Ga voor de Sharing LunchPlank!
Bij Restaurant De Vier Seizoenen kun je tijdens de Sharing Weken ook samen genieten van onze speciale Sharing Lunch Plank. Voor slechts €14,50 per persoon trakteer je jezelf en je gezelschap op een plank vol verrukkelijke lunchgerechten. Onze rijkelijk gevulde plank bevat heerlijk boerenland brood, drie soorten smakelijk beleg, warme soep, een krokante rundvleeskroket en een portie frites. Kom samen genieten van een ontspannen en smaakvolle lunch! 

Tafel reserveren
Reserveer een tafel voor de Sharing Weken door te bellen naar 0252-418023 of stuur een mail. Vergeet niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van deze leuke aanbieding. De Sharing Weken zijn er voor gezelschappen vanaf 2 personen.

*De Sharing Weken zijn niet geldig op 14, 15 en 16 februari en 8 maart of in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

Reserveer een tafel