gebradenbloemkool misogegrilde groentesinaasappelmarmeladesaus van rode wijn en rozebottel
Cheesecake
met vlierbloesemijs
Menu's
3 gangen menu € 46,-
prijs vanafvoor, hoofd en na gerecht
4 gangen menu € 52,-
prijs vanafvoor, tussen, hoofd en na gerecht
5 gangen menu € 58,-
prijs vanafvoor, tussen, hoofd, kaas en na gerecht
6 gangen menu € 66,-
prijs vanafvoor, tussen, tussen, hoofd, kaas en na gerecht
Surprise menu € 62,-
5 gangen menuper tafel te bestellengeen uitzonderingen
Lazy Sunday Afternoon 16 november
Heerlijke relaxte zondag middag vanaf 14:00-17:30 uur € 73,-
Live muziek van de AfternoonersWijnen van Martijn van Wereld wijnenVerse gemaakte sushi en gestoken oestersInternationale kaastafelAmbachtelijk gebakken brood met smeerselsHeerlijk herfst salade4 gerechtjes van de Big Green EggGaarne reserveren 0252-418023 / restaurant@rdvs.nl
Wijn & Spijs avond
Wijn & Spijs avond 17 oktober € 83,-
Dit menu volgt zo spoedig mogelijk
Jazz ontbijt - Zondag 21 september
Heerlijk ontbijt met Jazz duo Wouter Kiers and Friends € 22,50
11:00-13:30 uurlekker ontbijtwarme broodjescroissantshartig en zoet belegverse jus d'orangekoffie of thee
Try out menu - 6 gangen - 10 oktober 2025
Voorgerecht
Volgt zo spoedig mogelijk
Tussengerecht
Volgt zo spoedig mogelijk
Tussengerecht
Volgt zo spoedig mogelijk
Tussengerecht
Volgt zo spoedig mogelijk
Hoofdgerecht
Volgt zo spoedig mogelijk
Dessert
Volgt zo spoedig mogelijk
6 gangen menu van onze nieuwe kaart incl. 6 halve glazen wijn € 83,- p.p.
Wij verwachten u om 18.15 uur
Wild Menu - vanaf 29 oktober
Voorgerecht
nog niet bekend
1e tussengerecht
nog niet bekend
Gratis extra tussengerecht
nog niet bekend
Hoofdgerecht
nog niet bekend
Dessert
nog niet bekend
4 gangen wildmenu - 26 jaar De Vier Seizoenen
Nu met gratis extra tussengerechtDus 5 gangen voor € 53,- p.p.menu aanbieding is vanaf 29 oktober t/m 30 november
Voorgerechten
Gerookte eendenborst € 18,-
saladerode bietgedroogde abrikoosamandeleendenleverdressing met passievrucht
Roergebakken gamba’s € 17,-
India stijlrijsttandoori sauszoetzure komkommerkrokante pappadum
Tonijn € 17,-
dun gesnedengemarineerd in nori zeewierhazelnootoliespicy wortel salade“coquilles” van koning zwam
Taartje € 16,-
getoast briochewarme geitenkaasgekarameliseerde uicrème van paprikakrokant filodeegtijm, laurier en zwarte peper
Steak Tartaar € 17,-
op Jamaicaanse wijze“jerk” kruidengepofte bataat“ketchup” van onrijpe mangokrokante rijstevel
Voorgerecht van ons menu € 16,-
wekelijks wisselendvraag onze bediening
Extra eendenlever € 9,-
dun gesneden op je gerecht
Oesters € 4,-
Zeeuwse Creuzesper stuk
Desserts
Snickers "De Vier Seizoenen" € 11,-
parfait van karamelpinda's melk chocoladepinda crunch
Cakeje van pompoen en chai spices € 11,-
coulis van pompoenroomijs van salievanille krokant
Oekraïense Syrnik € 11,-
pannenkoekje van ricottaspeculaar kruidenrozijncompote van sinaasappelcrème fraiche ijs van honing en walnoten