Kom jij ons team versterken?

Verras onze gasten met mooie seizoensgerechten in een gezellige sfeer, dat is wat wij het allerliefste doen! Maak ook jíj het de gasten graag naar hun zin en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een modern, eigentijds restaurant in Lisse. Naast Ton en Ellen Freriks, de eigenaren, bestaat het team uit 6 vaste medewerkers. Wij, Ton en Ellen Freriks, runnen ons restaurant sinds 1999 en de Bed & Breakfast sinds 2014. Ons restaurant, in het centrum van Lisse, is het hele jaar druk bezet, met een piek in het 2e kwartaal mede door het bloemenseizoen en alle feestdagen. Wij beschikken over 70 zitplaatsen in het restaurant verdeelt over meerdere ruimtes, die we ook apart kunnen aanbieden voor gezelschappen. Aan het plein “Het vierkant” en in onze patio tuin beschikken wij over een terras. Er werken gemiddeld 26 medewerkers in ons bedrijf. Op dit moment zijn wij geopend voor lunch en diner van woensdag t/m maandag van 12:00-23:00 uur

Onze keukenbrigade
Chef-kok Peter Rodewijk runt samen met souschef Wouter Smit en Anna de keuken, beiden heren gediplomeerd SVH leermeester. Elk jaar heeft de keuken plaats voor meerdere leerlingen (BOL en BBL) en diverse stagiaires. Op dit moment werken Stan Baak en Hugo Schrama als leerling koks in ons team. Voor september 2024 zijn wij weer op zoek naar een of twee leerlingen in ons keukenteam 

SVH leerlingen en stagiares leiden wij op
Ton en Ellen Freriks hebben samen de leiding over het restaurant en de bediening samen met Laura, Esther, Sasha en Melanie. Ook hier vragen wij SVH leerlingen en stagiaires uit de verschillende opleidingen (BBL & BOL) om Ton, Ellen en hun team te ondersteunen in 2024.

Onze Bed & Breakfast
Tevens verzorgt Ellen onze Bed & Breakfast met 4 moderne kamers die boven het restaurant via een eigen opgang te bereiken zijn. Werktijden op bijvoorbeeld woensdag t/m maandag van ongeveer 8.00-13.00 uur (elke week is weer anders). Verzorgen van de ontbijtjes en reinigen en netjes maken van de kamers en gemeenschappelijke ruimten. 

Heb jij zin om ons te komen helpen in het restaurant of de Bed & Breakfast, bel of mail ons dan.
Stuur je open sollicitatie naar restaurant@rdvs.nl t.a.v. Ton en Ellen Freriks

Contact opnemen
Wanneer zien we jou bij Restaurant De Vier Seizoenen