Groepen en gezelschappen

Heb je iets bijzonders te vieren en wil je dit delen met vrienden, familie of collega's? Restaurant De Vier Seizoenen in Lisse heet je van harte welkom en biedt een prachtige ambiance voor zowel grote als intiemere evenementen!

Onze sfeervolle ruimtes, de zogeheten opkamers, zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 8 tot 40 gasten, met de optie van een afzonderlijke ruimte voor extra privacy. Voor grotere gezelschappen kunnen wij tot wel 80 gasten verwelkomen.

Wij presenteren een scala aan culinaire mogelijkheden, variërend van eenvoudige en uitgebreide lunches tot informele borrels met een mooie selectie van warme en koude hapjes, stijlvolle walking diners en uitgebreide menu's die de smaakpapillen zullen verwennen.

Bij De Vier Seizoenen staan jouw wensen altijd centraal. Ons team staat klaar om samen met jou te brainstormen over de perfecte culinaire viering, we denken graag met je mee. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je een reservering plaatsen? Neem dan hieronder contact met ons op.

Aanvraagformulier voor groep/gezelschap
Velden met een * zijn verplicht
Wanneer zien we jou bij Restaurant De Vier Seizoenen