Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 21 augustus 2021

 

Agnolotti │ ricotta │ truffel │ Parmezaanse kaas │gebakken paddenstoelen │ rucola │ salieboter                                               

21

 

Scholfilet │ venkel │ kappers │ groene olijf │ Romeinse sla │zwarte pasta │ beurre blanc saus met saffraan

23

 

Corvina filet │ op de huid gebakken │ citroen pilav-rijst │ snijbiet │geroosterde bospeen │ saus van Zeeuwse mosselen 

23

 

Runder ribeye │ oosterse wijze │ gewokte groenten │ udon noedels │ sesam │ zoetzure rettich met tai soy │ saus van geroosterde knoflook       

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Combinatie │ kalfshaas en kalfswang │ mousseline van aardappel │gebakken ui │ snijboon │ romige saus van morieljes                                       

29

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Tamme eendenborst │ risotto met Pecorino en zwarte peper │Romanesco bloemkool │ radijs │ saus van rode wijn en bloedsinaasappel 

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Hoofdgerecht │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening                                                                                 

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Portie frites │ huisgemaakte mayonaise   

4.40

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4-gangen menu (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)   -   43
  • 5-gangen menu (met kaas gerecht)   -   49
  • 5-gangen menu (met tussen- en kaas gerecht)   -   56

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

 

 

Created by: Free Design