Lente Kamer

Over de Lente kamer

Een gezellige en knusse kamer geschikt voor twee personen. De Lente kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand, met toegang tot het gemeenschappelijke balkon en uitzicht op ons patio terras. De Lente kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. 

En wat is er nu lekkerder dan na een goede nachtrust, heerlijk rustig en uitgebreid ontbijten? Dat kan! Onze buurvrouw Eva heeft een gezellig ontbijt en lunch café direct naast ons. Je hoeft slechts de trap af te lopen en kunt genieten van een heerlijk vers ontbijt met alles er op en er aan. En met mooi weer, kun je hiervan natuurlijk ook genieten op haar gezellige terras voor de deur.

Onze Bed and Breakfast is dagelijks geopend voor overnachtingen. Gelieve altijd een afspraak te maken om in te checken in onze B&B. Let op, vanaf 18 maart tot en met 1 oktober zijn de kamers zijn te boeken vanaf 2 nachten. 

Ben je geïnteresseerd in onze bed & breakfast en/of wil je meer informatie over prijzen en beschikbaarheid? Doe een aanvraag en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Doe een aanvraag
Wanneer zien we jou bij Restaurant De Vier Seizoenen