Winter kamer

Over de Winter kamer

Een mooie, ruime kamer gelegen aan de achterzijde van het pand. Deze kamer heeft toegang tot het gezamelijke balkon en uitzicht op ons gezellige patio terras in de achtertuin. De Winter kamer is geschikt voor drie personenen heeft een eigen ruime badkamer met douche en toilet. 

En wat is er nu lekkerder dan na een goede nachtrust, heerlijk rustig en uitgebreid ontbijten? Dat kan! Onze buurvrouw Eva heeft een gezellig ontbijt en lunch café direct naast ons. Je hoeft slechts de trap af te lopen en kunt genieten van een heerlijk vers ontbijt met alles er op en er aan. En met mooi weer, kun je hiervan natuurlijk ook genieten op haar gezellige terras voor de deur.

Onze Bed and Breakfast is dagelijks geopend voor overnachtingen. Gelieve altijd een afspraak te maken om in te checken in onze B&B. Let op, vanaf 18 maart tot en met 1 oktober zijn de kamers te boeken vanaf 2 nachten. 

Ben je geïnteresseerd in onze bed & breakfast en/of wil je meer informatie over prijzen en beschikbaarheid? Doe een aanvraag en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Doe een aanvraag
Wanneer zien we jou bij Restaurant De Vier Seizoenen